Verantwoord zonnen | Gratis huidanalyse van zonnestudio Venray

Gratis huidanalyse en advies

Wil jij een gratis huidanalyse? Speciaal voor jou hebben wij een huidanalyse formulier en bijbehorend advies opgesteld. Middels een aantal vragen wordt jouw huidtype bepaald. Hierna volgt een passend advies en weet je direct welke zonnebank voor jou geschikt is. Ook adviseren we de maximale duur van een zon-sessie. Verantwoord zonnen staat bij ons voorop!

Interesse? Vul dan onderstaand formulier in en je ontvangt de huidanalyse en bijbehorend advies gratis in je mailbox:

 

 

Meer over Zonnestudio Venray

Zonnestudio Venray is een moderne zonnestudio gelegen aan de Stationsweg tussen Venray en Oostrum, op nog geen 5 minuten lopen van station Venray. Daarnaast ben je vanaf de A73 binnen enkele ogenblikken bij onze zonnestudio waar je gratis kan parkeren op de zeer ruime parkeerplaats (voor de deur).

Bij Zonnestudio Venray hebben we kwaliteit hoog in het vaandel. Al onze banken worden na gebruik keurig gereinigd door een van onze medewerkers. Alle cabines voorzien wij van gratis verzorgingsproducten (deodorant, parfum, reinigingsdoekje en aftersun), een handdoekje, een relax hoofdsteun en een lekker snoepje.

Onze cabines zijn zeer ruim opgezet. Sfeervol en functioneel ingericht met een kuipstoel, kapstok en grote spiegel. In onze cabines geven we je het gevoel van thuis zijn, een plek waar je je op je gemak zal voelen. Uiteraard kan je deur afsluiten en in alle rust en veiligheid genieten van zon en warmte.

Zonnestudio Venray gaat voor de beste zonnebanken. Daarom zijn onze zonnebanken van Ergoline. Ergoline is wereldwijd marktleider op het gebied van wellness-apparatuur en staat bekend om haar toepassing van hoogst innovatieve technologieën.

 

Zonnen bij Zonnestudio Venray

Wil jij graag komen zonnen? Het is niet nodig om een afspraak te maken. Bij Zonnestudio Venray hanteren we een vrije inloop. Wij zijn dagelijks geopend van 08.00 uur tot 22.00 uur en in het weekend van 09.00 uur tot 20.00 uur. Hiermee zijn wij zeer ruim geopend.

Ons pand ligt aan de stationsweg 120D (onze studio is gevestigd op de bovenverdieping van DioFit). Bekijk hier onze locatie! Het heeft een geheel eigen ruimte en welkomstbalie. Mochten alle banken bezet zijn kan er gewacht worden in de afgeschermde wachtruimte onder het genot van een kopje koffie of thee.

Uiteraard zijn de kosten ook erg belangrijk, wij kunnen jou melden dat wij de voordeligste in de regio zijn.

Zonnen kan al vanaf € 5,95! Bekijk hier onze prijzen.