Vijf tips hoe je sneller en verantwoord bruin kan worden

Vijf tips hoe je sneller verantwoord bruin kan worden

In dit artikel een 5-tal tips om sneller en verantwoord bruin te worden. Let wel op, dit zijn tips, let altijd goed op je eigen huid en hoe het reageert op producten en zon-sessies

Scrubben, scrubben en nog eens scrubben!

Een goede tip om sneller bruin te worden is om je huid grondig te scrubben, één dag voordat je een bezoekje aan de zonnestudio brengt. Als je dat doet worden dode huidcellen verwijdert die op het oppervlakte van je huid zitten. Deze dode huidcellen verlangzamen het bruiningsproces. Belangrijk is wel dat je je huid één dag van te voren scrubt, dan kan je huid even herstellen voordat het blootgesteld word aan de zonnestralen.

Zorg dat je gebruik maakt van de juiste producten

Het gebruik van goede producten is heel belangrijk om je huid te beschermen. Smeer jezelf in met een goede paraffine crème. Dus niet met de zonnebrand crème die we gebruiken op het strand. Deze kunnen niet gebruikt worden onder een zonnebank. Deze crème zorgt voor een juiste hydratatie wat er voor zorgt dat je huid niet uitdroogt. Tevens zorgen bronzers voor een diepere en daardoor ook een langere bruining.

Zonnestudio Venray verkoopt (de juiste) producten van Australian Gold. Dit merk is kwalitatief hoogwaardig en zeer geschikt om te gebruiken onder de zonnebank. De producten van Australian Gold zorgen ervoor dat het vochtgehalte (hydratatie) van je huid op peil blijft. Tevens zorgen bronzers in de producten voor een diepere en daardoor ook een langere bruining. Een crème is niet verplicht maar zeker aan te raden

Wij verkopen deze producten bij onze balie in diverse soorten, maten en prijzen. Vraag er gerust naar aan onze medewerkers.

Gebruik aftersun na het zonnen

Aftersun heeft een verkoelende en herstellende werking op je huid nadat je onder de zonnebank bent geweest. Als je dit gebruikt zal je huid minder snel gaan vervellen en kun je dus langer genieten van je bruine tintje. Bij Zonnestudio Venray kan je gratis gebruik maken van aftersun!

Bouw het zonnen rustig op

Al helemaal na de koude wintermaanden is je huid niet veel UV straling gewend. Om te voorkomen dat je verbrand, moet je het zonnen rustig opbouwen. Ga niet gelijk te lang onder de (sterkste) zonnebank liggen. Geef je huid de tijd om te wennen en om te herstellen.

Houd regelmaat aan in het zonnen

Jij kan een mooi egaal tintje krijgen én behouden als je regelmatig een bezoekje aan de zonnebank brengt. Zorg ervoor dat er steeds ongeveer dezelfde tijd tussen jouw zon sessies zit. Op deze manier stel jij je huid niet te veel bloot aan het UV licht en zie je er toch sunkissed uit.

Afhankelijk van je huidtype is om de twee weken eenmaal zonnen prima en verantwoord. Ga je graag vaker zonnen houd dan minimaal 48 uur rust tussen het zonnen. Dit voor een minimaal herstel van de huid.

Doe een gratis huidanalyse met passend advies

Heb je geen ervaring met zonnen en ben je benieuwd naar jouw huidtype en zon mogelijkheden? Ga dan naar onze huidanalyse pagina of vraag via onderstaand formulier direct een gratis huidanalyse formulier aan + passend advies aan!

 

Zonnen bij Zonnestudio Venray

Wil jij graag komen zonnen? Het is niet nodig om een afspraak te maken. Bij Zonnestudio Venray hanteren we een vrije inloop. Wij zijn dagelijks geopend van 08.00 uur tot 22.00 uur en in het weekend van 09.00 uur tot 20.00 uur. Hiermee zijn wij zeer ruim geopend.

Ons pand ligt aan de stationsweg 120D (onze studio is gevestigd op de bovenverdieping van DioFit). Bekijk hier onze locatie! Het heeft een geheel eigen ruimte en welkomstbalie. Mochten alle banken bezet zijn kan er gewacht worden in de afgeschermde wachtruimte onder het genot van een kopje koffie of thee.

Uiteraard zijn de kosten ook erg belangrijk, wij kunnen jou melden dat wij de voordeligste in de regio zijn. Zonnen kan al vanaf € 5,95! Bekijk hier onze prijzen.